Κωστασ Παρισησ Υπογεια Ρευματα - Σύσσωμο το ελληνικό τραγούδι ζητάει γενναία μέτρα από την ... : Τα υπόγεια ρεύματα αν και δε συνηθίζουν να λένε πολλά και αφήνουν τα τραγούδια τους να μιλάνε γι' αυτούς ο «μάγος κοιτάζει την πόλη», ο πρώτος μας δίσκος, ήρθε σε εμένα και στην υπόλοιπη παρέα σαν έκπληξη από τον κώστα κοντοβά και έτσι σαν έκπληξη λειτούργησε και η υπόλοιπη ζωή μας!

Κωστασ Παρισησ Υπογεια Ρευματα - Σύσσωμο το ελληνικό τραγούδι ζητάει γενναία μέτρα από την ... : Τα υπόγεια ρεύματα αν και δε συνηθίζουν να λένε πολλά και αφήνουν τα τραγούδια τους να μιλάνε γι' αυτούς ο «μάγος κοιτάζει την πόλη», ο πρώτος μας δίσκος, ήρθε σε εμένα και στην υπόλοιπη παρέα σαν έκπληξη από τον κώστα κοντοβά και έτσι σαν έκπληξη λειτούργησε και η υπόλοιπη ζωή μας!. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Σαν να μένουμε ακόμα στην ανυπαρξία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Αρχιτεκτονική εκπαίδευση και αρχιτεκτονικά ρεύματα: Ο καλός νοικοκύρης πάντα θα χει ένα θύμα, έχει τόσα να χάσει κάστρα δίπλα στο κύμα, ένα τραγούδι από τα υπόγεια ρεύματα για τον ζακ…

Τα υπόγεια ρεύματα είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1992 στην αθήνα. Σκοτάδι γύρω κι ούτε μια μαρμαρυγή. Γράφει ο κωστασ βενιζελοσ για το sl press. Εγώ είμ' εδώ ανυπόταχτος και παραστρατισμένος Σαν να μην ήρθαμε ποτέ σ' αυτήν εδώ τη γη.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ...
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ... from 2.bp.blogspot.com
Το μυστικό της ήταν ότι την διέσχιζαν τα υπόγεια ρευματα του ποταμού μια μέρα, ο ποιητής κώστας βάρναλης, επισκεύτηκε την υπόγεια ταβέρνα και δοκίμασε το κρασί της. Τον προβληματισμό για το «γίγνεσθαι» που δεν τους αφήνει αδιάφορους, δεν τους προσπερνά. Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Ένα ταξίδι που κρατά τρία. Τα υπόγεια ρεύματα και η πορεία τους, ανάμεσα σε πολλές άλλες μπάντες είναι μια ακόμα ζωντανή απόδειξη για όσα κατά καιρούς διαβάζουμε στις συνεντεύξεις τους και ακούμε στα τραγούδια τους. Τα υπόγεια ρεύματα είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1992 στην αθήνα. Ο μάγος κοιτάζει την πόλη(1994). Γράφει ο κωστασ βενιζελοσ για το sl press.

Ο μάγος κοιτάζει την πόλη(1994).

Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το, εν έτη 2018, λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του ζακ κωστόπουλου / zackie oh! Ένα ταξίδι που κρατά τρία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Τα υπόγεια ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την ελλάδα. Περιλαμβάνει τα τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος αλλά και τα τραγούδια που μιλάνε ακόμα σε μας. Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το. Μικρά που 'ναι τα όνειρα. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «η γη που αφήνω» που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε cd στις 8 δεκεμβρίου και τους πρώτους μήνες του 2021 ένα γκέι φιλί σε μια κυπριακή σειρά και πάλι βγήκε στο προσκήνιο η ηθικοπλαστική υποκρισία. Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Θανοσ ανεστοπουλοσ (διάφανα κρίνα)& κωστασ παρισησ (υπόγεια ρεύματα) and the edgar allan band electro ακουστική παράσταση «τα τραγουδια μασ φοβουνται» ένα διάφανο κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα υπόγειο ρεύμα. Η υπόγεια ταβέρνα άρχισε να αποκτάει τους πρώτους πιστούς θαμώνες της! See more of υπόγεια ρεύματα on facebook. Τον προβληματισμό για το «γίγνεσθαι» που δεν τους αφήνει αδιάφορους, δεν τους προσπερνά.

Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «η γη που αφήνω» που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε cd στις 8 δεκεμβρίου και τους πρώτους μήνες του 2021 ένα γκέι φιλί σε μια κυπριακή σειρά και πάλι βγήκε στο προσκήνιο η ηθικοπλαστική υποκρισία. Αλλά και τον προβληματισμό τους για τα ακραία κοινωνικά φαινόμενα που δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, δημιούργησαν το τραγούδι ο καλός νοικοκύρης. Τα υπόγεια ρεύματα είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1992 στην αθήνα. Τα υπόγεια ρεύματα αν και δε συνηθίζουν να λένε πολλά και αφήνουν τα τραγούδια τους να μιλάνε γι' αυτούς ο «μάγος κοιτάζει την πόλη», ο πρώτος μας δίσκος, ήρθε σε εμένα και στην υπόλοιπη παρέα σαν έκπληξη από τον κώστα κοντοβά και έτσι σαν έκπληξη λειτούργησε και η υπόλοιπη ζωή μας! Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο.

Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού : Πρόγραμμα Συναυλιών 2016
Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού : Πρόγραμμα Συναυλιών 2016 from 2.bp.blogspot.com
Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το, εν έτη 2018, λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του ζακ κωστόπουλου / zackie oh! Όταν ο κώστας κοντοβάς (πλήκτρα), ο γρηγόρης κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο γιάννης κυριακός (μπάσο), ο δημήτρης αργύρης (κιθάρα) και ο παναγιώτης μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον. Η υπόγεια ταβέρνα άρχισε να αποκτάει τους πρώτους πιστούς θαμώνες της! Άνθρωποι στων άλλων τη φαντασία. Τον προβληματισμό για το «γίγνεσθαι» που δεν τους αφήνει αδιάφορους, δεν τους προσπερνά. Περιλαμβάνει τα τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος αλλά και τα τραγούδια που μιλάνε ακόμα σε μας. Θανοσ ανεστοπουλοσ (διάφανα κρίνα)& κωστασ παρισησ (υπόγεια ρεύματα) and the edgar allan band electro ακουστική παράσταση «τα τραγουδια μασ φοβουνται» ένα διάφανο κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα υπόγειο ρεύμα. Υπάρχουν μέσα σε αυτά τα βινύλια τα περισσότερα κομμάτια που γνωρίζει ο κόσμος, όπως η «ασημένια σφήκα», το «μ' αρέσει να μη λέω πολλά» και άλλα.

Δείξε μου πώς να σ' αγαπάω δείξε μου πώς να σου το πω ό,τι άλλο πω φαίνεται άδειο ρίξε μου φως να τραγουδώ.

Ένα ταξίδι που κρατά τρία. Δείξε μου πώς να σ' αγαπάω δείξε μου πώς να σου το πω ό,τι άλλο πω φαίνεται άδειο ρίξε μου φως να τραγουδώ. Τα υπόγεια ρεύματα αν και δε συνηθίζουν να λένε πολλά και αφήνουν τα τραγούδια τους να μιλάνε γι' αυτούς ο «μάγος κοιτάζει την πόλη», ο πρώτος μας δίσκος, ήρθε σε εμένα και στην υπόλοιπη παρέα σαν έκπληξη από τον κώστα κοντοβά και έτσι σαν έκπληξη λειτούργησε και η υπόλοιπη ζωή μας! Αρχιτεκτονική εκπαίδευση και αρχιτεκτονικά ρεύματα: Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Σκοτάδι γύρω κι ούτε μια μαρμαρυγή. Είν' ένα πλοίο που δε φαίνεται ποτέ. Όταν ο κώστας κοντοβάς (πλήκτρα), ο γρηγόρης κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο γιάννης κυριακός (μπάσο), ο δημήτρης αργύρης (κιθάρα) και ο παναγιώτης μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον. Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Η υπόγεια ταβέρνα άρχισε να αποκτάει τους πρώτους πιστούς θαμώνες της! Υπόγεια ρεύματα updated their cover photo. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν στο σταυρό του νότου την παρασκευή 15 φεβρουαρίου για ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.

Δεν έχω χέρια απαλά να σε κρατήσω να μη σπάσεις ψυχή δεν έχω να σου ζεστάνω στο τσουκάλι μόνο δυο καρφιά ένα για σένα ένα για μένα να κρεμάσουμε ψηλά τα καλοκαίρια μας να μην τα φτάνουν οι χειμώνες κωστασ μπραβακησ. Εγώ είμ' εδώ ανυπόταχτος και παραστρατισμένος Απ' το λιμάνι που δεν μπόρεσε ν' αράξει κώστας βίρβος. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «η γη που αφήνω» που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε cd στις 8 δεκεμβρίου και τους πρώτους μήνες του 2021 ένα γκέι φιλί σε μια κυπριακή σειρά και πάλι βγήκε στο προσκήνιο η ηθικοπλαστική υποκρισία. Τα υπόγεια ρεύματα έρχονται στην πάτρα την παρασκευή 7 φεβρουαρίου.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ - YouTube
ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ - YouTube from i.ytimg.com
Υπόγεια ρεύματα updated their cover photo. Γράφει ο κωστασ βενιζελοσ για το sl press. Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «η γη που αφήνω» που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε cd στις 8 δεκεμβρίου και τους πρώτους μήνες του 2021 ένα γκέι φιλί σε μια κυπριακή σειρά και πάλι βγήκε στο προσκήνιο η ηθικοπλαστική υποκρισία. Δείξε μου πώς να σ' αγαπάω δείξε μου πώς να σου το πω ό,τι άλλο πω φαίνεται άδειο ρίξε μου φως να τραγουδώ. Λίγες μέρες μετά την δολοφονία του ζακ, τα υπόγεια ρεύματα ανέβασαν αυτό το τραγούδι (γρήγορη και εύστοχη καλλιτεχνική παρέμβαση). Τον προβληματισμό για το «γίγνεσθαι» που δεν τους αφήνει αδιάφορους, δεν τους προσπερνά. Υπάρχουν μέσα σε αυτά τα βινύλια τα περισσότερα κομμάτια που γνωρίζει ο κόσμος, όπως η «ασημένια σφήκα», το «μ' αρέσει να μη λέω πολλά» και άλλα. Αλλά και τον προβληματισμό τους για τα ακραία κοινωνικά φαινόμενα που δυστυχώς όλο και πληθαίνουν, δημιούργησαν το τραγούδι ο καλός νοικοκύρης.

Τα υπόγεια ρεύματα αν και δε συνηθίζουν να λένε πολλά και αφήνουν τα τραγούδια τους να μιλάνε γι' αυτούς ο «μάγος κοιτάζει την πόλη», ο πρώτος μας δίσκος, ήρθε σε εμένα και στην υπόλοιπη παρέα σαν έκπληξη από τον κώστα κοντοβά και έτσι σαν έκπληξη λειτούργησε και η υπόλοιπη ζωή μας!

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους «η γη που αφήνω», στο οποίο συμμετέχει ο τηλέμαχος μούσας (κιθάρα) και ο ανδρέας πολυζωγόπουλος (τρομπέτα). Σαν να μην ήρθαμε ποτέ σ' αυτήν εδώ τη γη. Ο καλός νοικοκύρης πάντα θα χει ένα θύμα, έχει τόσα να χάσει κάστρα δίπλα στο κύμα, ένα τραγούδι από τα υπόγεια ρεύματα για τον ζακ… Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο. Αρχιτεκτονική εκπαίδευση και αρχιτεκτονικά ρεύματα: Απ' το λιμάνι που δεν μπόρεσε ν' αράξει κώστας βίρβος. Ο μάγος κοιτάζει την πόλη(1994). See more of υπόγεια ρεύματα on facebook. Υπόγεια ρεύματα (υδάτινα αλλά και αρχιτεκτονικά). Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα υπόγεια ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Μαγεμένος από την αυθεντική ατμόσφαιρα που. Υπάρχουν μέσα σε αυτά τα βινύλια τα περισσότερα κομμάτια που γνωρίζει ο κόσμος, όπως η «ασημένια σφήκα», το «μ' αρέσει να μη λέω πολλά» και άλλα.

Υπάρχουν μέσα σε αυτά τα βινύλια τα περισσότερα κομμάτια που γνωρίζει ο κόσμος, όπως η «ασημένια σφήκα», το «μ' αρέσει να μη λέω πολλά» και άλλα υπογεια ρευματα. Θανοσ ανεστοπουλοσ (διάφανα κρίνα)& κωστασ παρισησ (υπόγεια ρεύματα) and the edgar allan band electro ακουστική παράσταση «τα τραγουδια μασ φοβουνται» ένα διάφανο κρίνο αφήνετε να παρασυρθεί από ένα υπόγειο ρεύμα.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code